FOTO + VIDEO Originálne na Halloween? Nepotrebujete kostým, stačí make-up: Zopár Sloveniek vás určite inšpiruje

NETKY.SK • 29 Október 2018, 15:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Originálne na Halloween? Nepotrebujete kostým, stačí make-up: Zopár Sloveniek vás určite inšpiruje

Baf! Váš najstrašidelnejší Halloween make-up! Falošná krv a rany pre tie najdesivejšie hororové kreácie k vášmu kostýmu. Aký bude váš make-up na Haloween, najstrašidelnejšiu noc v roku? Už ste si vybrali svoj Halloween kostým? Pár šikovných Sloveniek na sociálnej sieti Instagram vám môže byť inšpiráciou.

slovakia

left justify in out

Hoci Halloween neznáša polovica slovenského národa a štvrtine je protivný najmä pre údajný americký pôvod, vracia sa v modernejšej podobe aj k nám, vďaka filmom, komercii, obchodnému tlaku a aj pre dopyt ľudí samotných. Tí vždy hľadajú možnosť masovej zábavy, či masového šialenstva. Najmä ak má jasný termín. 31. októbra, mení sa len deň. Na víkend pripadá len v roku 2020 a 2021. Nielen v Amerike ale aj na Slovensku máme šikovné ruky, ktoré dokážu na sebe s pomocou make-upu vyčarovať takúto Halloweensku utópiu. 

 

Najdôležitejšie pre váš Halloween make-up je odporúčaný tekutý latex vo fľaštičke, ktorý vám pomôže vytvoriť svoje vlastné rany alebo dokončiť outfit s protézami, ktoré vašu postavu oživia a zároveň dokončia akýkoľvek desivý make-up, ktorý si dokážete vymyslieť, napríklad make-up pre zombie, čo je líčenie, ktoré na Halloweenskej párty vždy zaboduje. Vytvorte si ten najstrašidelnejší Halloween make-up a zabodujte na najdesivejšej párty v roku.

 

"Ak sa vám nepozdávajú takéto krvavé masky a máte radšej krajšie podania halloweenskeho makeupu, tak s vodou riediteľnými farbami, perličkami, kamienkami, vytvoríte aj pekné masky, ktoré oku viac lahodia na prvý pohľad," radí make-up artistka Denisa Strapková. 

 

 

Krásny look Carmen Frida Kahlo y Calderón podľa Simony

 

 

Známa make-up artistka Lucid  

 

 

Vyčarovať si svoj make-up môžete aj nalepením kameňov z galantérie, napríklad kvalitným lepidlom na mihlanice, ktoré vám nič nepoškodí.

 

 

Návrhár Milan "bez oka"?

 

"Ak chcete byť o niečo viac originálnejší a aby bola vaša maska prepracovaná, k tekutému latextu pridajte aj kúsky vaty, ktoré vytvoria rôzne pleťové štruktúry, a kedže sa v tomto prípade fantázie medze nekladú,nebojte sa pridať aj falošnú krv pre ešte vačší efekt," radí Denisa. 

 

 

Botched

 

 

Čiernobiela elegantná kombinácia 

 

 

Nádherné prevedenie halloweenskej nevesty 

 

 

Zmyselná tekvica

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies