FOTO + VIDEO Nová reštaurácia chcela prilákať zákazníkov, spôsobila pohromu!

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 14:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Nová reštaurácia chcela prilákať zákazníkov, spôsobila pohromu!

Tento marketingový ťah, ktorým nová reštaurácia chcela prilákať zákazníkov, bol "mierne" kontraproduktívny.

slovakia

left justify in out

Presadiť sa v oblasti gastronómie je dnes naozaj ťažké. Nové reštaurácie vznikajú jedna radosť a každá z nich chce byť tou najlepšou. Obľube sa tešia aj takzvané street food, teda malé stánky s občerstvením na uliciach, ktoré ponúkajú rôzne, často alternatívne, pokrmy.

 

Aj v nemeckom meste Wiesbadene vznikla nová prevádzka s rýchlym občerstvením, ktorej majitelia chceli dať verejnosti vedieť o novej možnosti, kde sa dobre najesť. Rozhodli sa preto ohlásiť špeciálnu akciu - každý, kto príde v deň otvorenia, dostane hamburger za 1 cent. Túto ponuku doplnili aj atraktívnym programom, o ktorý sa mal postarať miestny rapper Eno183. To ale radšej robiť nemali.

 

V uliciach okolo nového fast foodu sa rozpútalo doslova šialenstvo. V priebehu 40 minút sem dorazilo viac ako 3000 ľudí, ktorí si chceli dať hamburger za symbolickú cenu. Samozrejme, nastal dopravný kolaps a zasahovať musela polícia, ktorá ulicu dočasne uzavrela.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies