FOTO + VIDEO Na tejto pláži sa už nemusíte trápiť pre svoje kilá navyše: Otvorili rezort výhradne pre obéznych ľudí!

NETKY.SK • 26 Október 2017, 11:05 • 2 min
FOTO + VIDEO Na tejto pláži sa už nemusíte trápiť pre svoje kilá navyše: Otvorili rezort výhradne pre obéznych ľudí!

Na to, aby ste sa dostali do tohto dovolenkového rezortu, musíte byť vo váhovej kategórii od 115 do 190 kilogramov.

slovakia

left justify in out

V súčasnej dobe sa stretávame s tým, že počet obéznych ľudí neustále rastie. Môže za to životný štýl, akým sme momentálne nútení žiť. Doba je rýchla, plná stresu, čo často vedie k nepravidelnému a nezdravému stravovaniu a zanedbávaniu pohybu či naopak k prejedaniu sa z dôvodu kompenzácie psychického vypätia. Výsledkom je populácia, ktorá naberá na váhe.

 

Ľudia s nadváhou sa často stávajú terčom nepríjemných pohľadov, ohovárania či výsmechu. A to rozhodne nie sú situácie, ktorým by sme chceli čeliť na dovolenke, kam sme si prišli oddýchnuť od všetkých problémov bežného života. Práve tu sa obézni ľudia s odsudzovaním na základe vzhľadu stretávajú najčastejšie a ako sa mnohí priznali, dovolenkám a plážam sa radšej zďaleka vyhýbajú. Pri pohľade na fotografie z exotických destinácii ich to však neraz zamrzí. Istý podnikavý muž sa preto rozhodol, že to zmení.

 

James King už dlhšie sledoval situáciu na trhu. Čím viac sa stretával s negatívnymi skúsenosťami korpulentnejších ľudí z ich dovoleniek, tým viac bol presvedčený, že si musí založiť vlastný rezort, ktorý bude ušitý na mieru práve pre nich. Na bahamskom ostrove Eleuthera teda otvoril nový hotel s plážou, kam môžu prísť oddychovať len obézni ľudia.

 

Hotel so všetkými svojimi priestormi je prispôsobený pre ľudí väčších rozmerov. Postele majú oceľou spevnené konštrukcie, kreslá majú väčšie rozmery a podobne sú vybavené aj kúpeľne a toalety. James spravil všetko pre to, aby jeho hostia aspoň na pár dní zabudli na svoju váhu a nenarazili kvôli nej na žiadnu komplikáciu. Samozrejmosťou je aj súkromná pláž, kam majú prístup len ľudia ubytovaní v danom rezorte.

 

V cene je zároveň aj konzultácia so psychológom, ktorá by klientom mala pomôcť uvoľniť sa a zabudnúť na svoje nedostatky. Takto im nič nebude brániť vyzliecť sa na pláži do plaviek bez hanby.

 

Čo sa týka stravovania, nie je nijako upravené ani diétne. Dovolenkári si tak budú môcť dopriať čo chcú aj v množstve, aké chcú.

 

James však otvorene priznal aj svoje obchodnícke úmysly. Nakoľko celosvetovým trendom je rast počtu ľudí s obezitou, podobné zariadenie bolo dierou na trhu, a tak sa rozhodol, že to využije.

 

img

Zdroj: Facebook

 

img

Zdroj: Facebook

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona