FOTO + VIDEO Muž resuscitáciou vrátil do života veveričku, ktorej zlyhalo srdce po zásahu elektrickým prúdom

NETKY.SK • 7 Apríl 2018, 18:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Muž resuscitáciou vrátil do života veveričku, ktorej zlyhalo srdce po zásahu elektrickým prúdom

Skupine kolumbijských mladíkov sa podarilo niečo neuveriteľné, masážou srdca zachránili veveričku.

slovakia

left justify in out

Niekoľko mladých mužov z Kolumbie má nevšedný zážitok. Počas toho, ako sa na ulici vozili na mopedoch, spozorovali padajúcu veveričku, ktorú zasiahol elektrický prúd. Rozhodli sa, že to nenechajú bez povšimnutia a pokúsia sa ju zachrániť.

 

V momente, keď hlodavca zodvihli zo zeme, jeho srdce nepracovalo. Silný šok elektrinou totiž spôsobil jeho zástavu. V tom ale zasiahol mladík, ktorý sa jednoducho odmietol zmieriť s tým, že má zvieratko takto umrieť. Zahájil preto intenzívnu masáž srdca.

 

Veveričku položil na sedadlo motorky a jemne, no s vysokou frekvenciou jej tlačil na oblasť hrudníka. Tá dlho vôbec nereagovala, iný by sa už nazdával, že je, žiaľ, po všetkom. Tento muž to však nevzdával a veril. Až sa mu to po približne dvoch minútach skutočne podarilo! Veverička začala dýchať a postupne sa spamätávať zo šoku.

 

Po chvíli zoskočila zo sedadla a ešte mierne dezorientovaná pobehovala po ulici. Následne sa podľa slov svojich záchrancov bezpečne vrátila do korún stromov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies