FOTO + VIDEO Módne očko: Ako sa obliekli známe dámy slovenského šoubiznisu? Návrhárka Veronika Kostková si posvietila na ich outfity

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 10:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Módne očko: Ako sa obliekli známe dámy slovenského šoubiznisu? Návrhárka Veronika Kostková si posvietila na ich outfity

Módna návrhárka Veronika Kostková si svojim odborným "očkom" posvietila na módu celebritných žien počas prvého večera Bratislavských módnych dní.

slovakia

left justify in out

Alena Pallová
Biele šaty s dievčenským volánom na rukávoch pani Pallovú doslova rozžiarili. Jemný look podčiarkla dokonalou vizážou a doplnkami v púdrových odtieňoch, ktoré fantasticky korešpondujú s celým outfitom.


Silvia Lakatošová
Riaditeľka Miss Universe odhalila svoje dokonalé krivky v sexy čiernom outfite. Sieťované body v kombinácii s nohavicovým kostýmom pôsobí veľmi rafinovane. Škoda, že v týchto jarných dňoch nedoplnila svoj outfit o zaujímavé topánky, ktoré by ho celý rozžiarili.


Kristína Kormúthová
Zaujímavá kombinácia bielych asymetrických šiat a neónových doplnkov pôsobí veľmi sviežim dojmom. Celkovému looku chýba k dokonalosti len výrazný doplnok, ktorý by prepojil jednotlivé farby s čistou bielou plochou šiat.


Ivana Kičikoleva
Ivana svoju dokonalú figúru decentne zahalila od hlavy po päty do kráľovskej modrej, čo jej ale vôbec neubralo na sexepíle. Práve naopak! Strih šiat dokonale vyzdvihol Ivaninu krásnu postavu. Čerešničkou na torte by bola už len kabelka v metalickom odtieni.


Mária Reháková
Pani Reháková je ako vždy dokonalá dáma, ktorá presne vie, čo jej pristane. Červené šaty áčkového strihu robia krásnu postavu, vzor šiat pôsobí veľmi elegantne a prechod červenej a čiernej farby skvele korešponduje s výberom doplnkov. Pani Reháková je právom riaditeľkou módnej udalosti ako sú Bratislavské módne dni.


Zora Czoborová
Ďalšia fanúšička tohtoročného volánového trendu. Červený top Zoru krásne rozžiaril a v kombinácii s bielymi širokými nohavicami pôsobí príjemne a jarne. Sandále so širokými remienkami dodávajú celému outfitu príjemný retro nádych.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies