FOTO + VIDEO Módne domy zahájili Fashion Weeky po mestách módy

NETKY.SK • 21 September 2017, 16:58 • 2 min
FOTO + VIDEO Módne domy zahájili Fashion Weeky po mestách módy

MILÁNO - Prehliadky na "Fashion Weekoch" v posledných týždňoch pre ženy prinášajú inšpirácie pre zásadný smer trendov, ktorým by sa mali uberať už v ďalšom roku 2018.

slovakia

left justify in out

Modely módnych domov predpovedajú, že tieto vplyvné trendy budú inšpirovať všetky sektory módneho trhu, od odevov a doplnkov až po materiály. Sledovanie módnych trendov si vyžaduje určitú pozornosť. Hoci poriadne neprišla ani jeseň, módne značky už teraz predvádzajú na mólach metropol kolekcie na jar a leto roku 2018. 

 

Tento týždeň odhalil módny dom Max Mara svoje modely v Miláne. Modernistické štýlové a čisté siluety sú zmäkčené hmatovými, prirodzenými textúrami v rafinovanej palete neutrálnych tónov pre jednoduchý prístup obliekaniu. 

 

Tmelové tóny prinášajú čerstvú ženskosť do neutrálnej palety tlmenými texturálnymi kontrastmi. Vlastné tkaniny a obruby zabezpečujú čistú, minimalistickú líniu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies