FOTO Mladých Austrálčanov prekvapila nečakaná návšteva: Na terase mali gigantického pavúka!

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 12:10 • 2 min
FOTO Mladých Austrálčanov prekvapila nečakaná návšteva: Na terase mali gigantického pavúka!

Večera mladého austrálskeho páru sa zmenila na lov obrovského pavúka.

slovakia

left justify in out

Austrália je nielen očarujúcou krajinou, ale je tiež známa svojou výnimočnou faunou, ktorej súčasťou je veľa mimoriadne nebezpečných tvorov. Hady, mravce, medúzy a množstvo iných nástrah číha na miestnych obyvateľov každý jeden deň. No oni si na to už hádam aj zvykli. Jasným dôkazom je aj Lauren a jej priateľ. Ak máte strach z pavúkov, tento obsah by ste si zrejme radšej ani nemali pozerať.

 

Mladá dvojica si užívala príjemný večer a na záhrade si pripravovali večeru. Zrazu si na sklenených dverách do svojho príbytku všimli niečo pozoruhodné. Usadil sa tam jeden z najväčších pavúkov na svete nazývaný Heteropoda Maxima!

 

Lauren s priateľom patria k milovníkom prírody a z pavúkov strach nemajú, preto sa rozhodli, že ho niekam premiestnia. Nechceli totiž, aby sa dostal do domu. Vtedy sa ale začal vzpierať. „Môj priateľ bol vonku a snažil sa uvariť jedlo. Nechceli sme ho zabiť, no veľmi sa mu nepáčilo, ani keď sme ho chceli presunúť.“ prezradila Lauren. „Je stále živý a zdravý. Pomenovala som ho Aragog.“

 

Nakoľko je pavúk jedovatý, hoci nie smrteľne, párik sa rozhodol nechať ho tam, kde je. Celá udalosť ich však nijako nevykoľajila. Ako neskôr povedali, Aragog sa po chvíli premiestnil sám, niekam do ich záhrady. Ani jeden však netuší, kde.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies