FOTO + VIDEO Milovníci piva sa zrejme nepotešia: Do zlatého moku pridali túto neuveriteľnú prísadu!

NETKY.SK • 20 Marec 2018, 16:30 • 2 min
FOTO + VIDEO Milovníci piva sa zrejme nepotešia: Do zlatého moku pridali túto neuveriteľnú prísadu!

Žeby ženská verzia piva?

slovakia

left justify in out

Pivo je nápoj, ktorý sa tradične spája s mužmi. To však neznamená, že si ho nedoprajú aj ženy. Rozhodne však treba povedať, že medzi nimi má menšie zastúpenie milovníčok. To sa ale teraz možno zmení!

 

V USA sa na pulty dostala „vychytávka“, ktorá na svete nemá obdobu. Tesne pred Dňom svätého Patrika sa v niekoľkých amerických štátoch, konkrétne v Kalifornii, Severnej Karolíne a Colorade, objavilo neobvyklé prevedenie nápoja, ktorý je neodmysliteľne spätý s oslavami tohto sviatku. Bary tu začali ponúkať pivo s trblietkami!

 

Fajnšmekri teraz dozaista len prevrátili oči, no treba povedať, že čím bizarnejší nápad, tým väčší úspech. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Sociálne siete boli okamžite zaplavené novým trendom lesklého piva.

 

Niektorí mali z jeho konzumácie zmiešané pocity, obávali sa, že drobné glitre by mohli mať neblahý vplyv na ich zdravie. Výrobcovia jedlých trblietok ale všetkých ihneď ubezpečili, že ide o „parádu“, ktorá spĺňa najprísnejšie kritériá a nikomu by nemala ublížiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies