FOTO + VIDEO Mega akcia Awakening Europe dopadla tento rok nad očakávanie!

NETKY.SK • 3 Júl 2017, 14:50 • 2 min
FOTO + VIDEO Mega akcia Awakening Europe dopadla tento rok nad očakávanie!

PRAHA - Tento víkend sa konala v Prahe nevídaná akcia ktorá spojila vyše 10-tisíc kresťanov z rôznych denominácií a kresťanských kruhov. Spoločne s jedným zámerom osláviť Boha sa zhomaždili ľudia, prevažne z Česka a Slovenska, ale aj iných kútov Európy na akcii Awakening Europe v Prahe.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Atmosféra bola nabitá obrovským očakavaním a ľudia jednohlasne spievali Bohu piesne, aby oslávili chválospevmi Jeho meno. Predstavili sa rôzne hudobné skupiny, ako aj Bethel Music, ktoré vystupujú výhradne preto, aby oslávili meno Ježiš. Na javisku v Tipsport Arene v Prahe sa vystriedali svetoznámi kazatelia zvučných mien ako Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda, Todd White, Ben Fitzgerald a ďalší.

 

 

 

Ľudia príjímali Božie slovo s veľkým očakávaním a úprimným srdcom. Božie slovo má obrovskú moc a ovplivňuje ľudí po celom svete. Časy, keď chodil Ježiž Kristus tu po zemi sa neskončili. Pokračujú a používa na to svojich služobníkov, ako čítame v biblii. Apoštol Pavol, Peter, Ján a ďalší pokračovali v jeho diele a rozhlasovali evanjelium ďalej, aby sa ľudia obrátili zo svojich hriechov a priblížili sa k Bohu, aby ich uzdravil. Ani v 21. storočí to neskončilo a Ježiš má svojich následovníkov, ktorí hlásajú to isté posolstvo. Pozrite si autentické zábery z podujatia.

 

Posolstvo legendárneho kazateľa Reinharda Bonkeho 

 

Posolstvo kazateľa Daniela Kolendu

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies