FOTO+VIDEO Marek Hamšík dostal unikátny darček, proti Slovinsku verí v silu kolektívu

NETKY.SK • 30 August 2017, 15:28 • 2 min
FOTO+VIDEO Marek Hamšík dostal unikátny darček, proti Slovinsku verí v silu kolektívu

ŠAMORÍN - Špílmacher slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík prišiel do Šamorína na zraz pred duelmi proti Slovinsku a Anglicku dobre naladený. Kapitána nášho tímu trápili koncom minulého týždňa dokonca zvýšené teploty, ale podľa vlastných slov je všetko už v poriadku. Na zápas a kulisu v Trnave sa veľmi teší.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Počul som, že je vypredané. Verím, že diváci budú dvanástym hráčom a v zápase nám pomôžu," poslal odkaz fanúšikom Marek Hamšík, ktorému na zraze v Šamoríne urobil veľkú radosť mimoriadne originálny darček. K nedávnym 30. narodeninám (oslávil ich pred mesiacom 27. júla, pozn.) mu futbaloví fanúšikovia venovali unikátnu obrovskú pohľadnicu (rozmery 5 x 2,5 metra) s originálnymi fotografiami a blahoželaniami - odkazy na sociálne siete mu poslalo vyše 600 priaznivcov .

 

"Určite je to veľmi kreatívny a milý darček. Naozaj, veľmi ma to potešilo. Aj tie gratulácie od fanúšikov na zadnej strane obrovskej pohľadnice, veľmi im za to ďakujem. Vzhľadom na rozmery  asi to do auta určite nedám. Vystavím to v priestoroch ihriska mojej futbalovej školy Jupie v Banskej Bystrici," skonštatoval s úsmevom prekvapený a dojatý Hamšík.


Šesťnásobný najlepší futbalista Slovenska však už následne preladil na tému reprezentácie. Najbližší súper Slovinsko je pre futbalistov SR doslova "zakliaty", svedčí o tom doterajšia bilancia: v piatich zápasoch Slováci ešte ani raz nezvíťazili (0 - 2 - 3, skóre 2:6), pričom v ostatných troch konfrontáciách ťahali za kratší koniec - naposledy v tejto kvalifikácii 8. októbra 2016 na štadióne Stožice v Ľubľane (0:1). "Slovinsko? Čo som ja proti nim hral, mám iba zlé výsledky a skúsenosti - tri prehry. Azda to už v piatok zlomíme, dúfam, že na vypredanom trnavskom štadióne a pred dobrou diváckou kulisou sa pobijeme o priaznivý výsledok," vyjadril sa Hamšík.

Pri neúčasti Martina Škrtela a Jána Ďuricu, ktorí pre kartový trest musia nútene pauzovať proti Slovincom, je líderská pozícia a väčšia ťarcha zodpovednosti v Hamšíkovom prípade ešte výraznejšia. Mužstvo i fanúšikovia sa budú spoliehať na jeho veľké futbalové kvality.

 

"Ja to vnímam tak, že na ihrisku je jedenásť futbalistov, nie iba jeden. Buď vyhráme ako kolektív alebo sa nevyhrá. Je to všetko na nás, všetkých jedenástich, ktorí nastúpime na trávnik. Zabojujeme aj za Maťa i Jana, ktorí nám budú určite chýbať. Žiaľ, musíme to proti Slovinsku zvládnuť aj bez nich," zdôraznil Marek Hamšík, ktorý v doterajších 97 vystúpeniach v najcennejšom drese strelil 21 gólov.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies