FOTO + VIDEO Letné Bratislavské módne dni si mohol prísť pozrieť každý: Ako dopadli napriek nepriaznivému počasiu?

NETKY.SK • 2 Júl 2018, 21:09 • 2 min
FOTO + VIDEO Letné Bratislavské módne dni si mohol prísť pozrieť každý: Ako dopadli napriek nepriaznivému počasiu?

BRATISLAVA - Centrum hlavného mesta ožilo módou! Najväčšia fashion udalosť u nás, Bratislavské módne dni odštartovali svoju letnú časť vo štvrtok 28. júna s názvom Móda v meste.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Bratislavské módne dni tento rok oslávili 13. narodeniny. Tohtoročná séria prehliadok odštartovala v apríli počas jarnej časti a maratón pokračuje ďalej.

 

Letná časť odohrávajúca sa na Hlavnom námestí v Bratislave, priniesla to najlepšie, čo ponúka slovenská ale aj zahraničná módna scéna.  

 

Vo štvrtok 28. júna ste mali možnosť vidieť návrhárov, známych ľudí, luxusné značky a aktuálne kolekcie na sezónu LETO 2018 na Hlavnom námestí v Bratislave.

 

Charakteristickou črtou letnej časti je bezplatný vstup, vďaka ktorému sa móda dostala opäť o kúsok bližšie nielen k obyvateľom, ale i návštevníkom hlavného mesta.

 

Keďže boli BMD v duchu leta nechýbali ani kolekcie plaviek, kde si na na svoje prišli muži i ženy. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona