FOTO + VIDEO Len 8-ročný chlapec chce byť ako Bruce Lee, už teraz vyzerá takto!

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 16:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Len 8-ročný chlapec chce byť ako Bruce Lee, už teraz vyzerá takto!

Malý Japonec by svojou fyzickou kondíciou schoval do vrecka nejedného dospelého športovca.

slovakia

left justify in out

Každý z nás má nejaký sen. Podaktorí len v hlave, iní za ním cieľavedome idú a celý život sa pokúšajú o jeho dosiahnutie. To je prípad 8-ročného japonského chlapca, ktorý si zaumienil, že bude novým Bruceom Leem. A veru, zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že sa mu to aj podarí.

 

Rusei Imai sa v médiách preslávilo po tom, čo jeho otec uverejnil video, na ktorom chlapec mimoriadne obratne pracuje s nunčakmi. Dokonale pritom imitoval scénu z filmu Hra smrti, kde bol Lee hlavným hrdinom. Od tohto momentu sa stal stredobodom záujmu rôznych športových klubov a organizátorov súťaží. Oslovujú ho však aj televízie, dokonca už účinkoval aj v reklame.

 

Ako sa sám Rusei vyjadril, jeho veľkým snom je byť hercom v bojových filmoch, rovnako ako bol jeho idol Lee, ktorý zomrel len v 32 rokoch. To sa mu pomaly, ale isto začína plniť. Prvú filmovú úlohu má už za sebou.

 

Názory verejnosti na jeho pôsobenie sa rôznia. Niekto ho obdivuje, ďalší tvrdí, že takýto tvrdý režim ho oberá o detstvo. Jeho otec ale všetkých ubezpečuje, že Rusei má v športovaní pasiu a venuje sa aj mnohým ďalším aktivitám tak, ako všetci jeho rovesníci. Samozrejme, nezabúda ani na školu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies