AKTUALIZOVANÉ Legendárna Jozefovská párty! Prominentní hostia žúrovali do rána!

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 22:00 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Legendárna Jozefovská párty! Prominentní hostia žúrovali do rána!

Tradícia Jozefovských párty siaha do nepamäti. Hostiteľ Jozef Oklamčák je známy, tým, že oslavy jeho narodením nepatrika k strojeným večierkom, ale k uvoľnenej zábave, ktorá každoročne trvá až do rána a priláka stovky ľudi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Na párty spred štyroch rokov mi prišlo zablahoželať sedemsto ľudí! To bolo obrovské čislo,“ povedal nám známy krasológ, ktorý počet hostí trošku okresal, aby sa ako správny hostiteľ stihol každému venovať. Pri outfite stavil na obľúbenú červenú. S oblekom zladil nielen klobúk, ale aj topánky.

 

Aj tento rok Jozef vyhlásil Lady a Mistra svojej párty. Titul získal kardiológ Viliam Fischer a bývala miss Andrea Tatarková, ktorá momentálne vypomáha Erike Judínyovej ako redaktorka markizáckej Smotánky. Atmosféra na párty bola bujará. Samotný oslávenec sa s priateľmi zabával do ôsmej rána. Viac sa dozviete v priložených VIDEÁCH.

 

 


 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies