FOTO + VIDEO Karl Lagerfeld premenil mólo na lesný pavilón pre Chanel prehliadku

NETKY.SK • 7 Marec 2018, 18:48 • 2 min
FOTO + VIDEO Karl Lagerfeld premenil mólo na lesný pavilón pre Chanel prehliadku

PARÍŽ - Hrubý koberec hnedých, jesenných listov na obrovskom móle. Áno, hoci ešte ani neprišla jar, módne domy sú vždy o krok vpred a aj Chanel odprezentoval svoju kolekciu na jeseň a zimu 2018. Chanelov prístup je vždy nápaditý.

slovakia

left justify in out

 Tlmené variácie v bronzovej, šedej a fialovej farbe, to budú vraj farby tohtoročnej zimnej sezóny. Karl Lagerfeld vytvoril pre kolekciu Chanel husto textúrovanú látku, ktorá tu je však už takmer štyri desaťročia, kedy značku založila Coco Chanel. Táto prehliadka slúžila ako definitívny Chanelov slovník a zahŕňala najelegantnejšie bundy Chanel, ktoré dom produkuje už dlho; perly a CC náušnice (ďalší obrovský trend). 

 

Vrstvenie - trend v takmer každej kolekcii dizajnérov. Chanel vytvoril vrstvenie oblečenia snáď najlepšie, aké ste kedy videli. Bundy z tvídového tkaniva a iné variácie, ktoré vám vyrazia dych sa promenádovali na obrovkej ploche, ktorá tvorila krásny les. Na prehliadke to vyzeralo, akoby tam priniesli snáď listy z celého Paríža, ktoré pozbierali počas minuloročnej jesene. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies