FOTO + VIDEO Ivana Surovcová v blízkosti svetových celebrít! Žúruje s Rihannou, Selenou Gomez, či Leonardom DiCapriom!

NETKY.SK • 17 Apríl 2017, 14:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Ivana Surovcová v blízkosti svetových celebrít! Žúruje s Rihannou, Selenou Gomez, či Leonardom DiCapriom!

V horúcej Kalifornii sa momentálne koná prestížny hudobný festival Coachella. Aj tento rok sa ho zúčastnila snúbenica Mariána Gáboríka - Ivana Surovcová.

slovakia

left justify in out

Polovica apríla v Amerike už tradične patrí hudobnému festivalu Coachella. Zažiť túto udalosť je pre mnohých hotovým snom. Na otvorenom priestranstve sa totiž stretnú ľudia mnohých vekových kategórií za prítomnosti svetoznámych celebrít. Tie si sem prídu užiť všetko, čo k festivalu patrí rovnako, ako väčšina bežných smrteľníkov. 

 

Stretnúť sa tvárou v tvár hollywoodskym celebritám, má tento rok možnosť Ivana Surovcová, ktorá si hudobný festival užíva rovnako, ako speváčka Selena Gomez s aktuálnym priateľom The Weekendom. Festival si nenechala újsť ani speváčka Rihanna v trblietavom outfite, ktorý zahaľoval nielen jej telo, ale v prípade potreby aj tvár. Ukázal sa tu herec Leonardo DiCaprio, či sestra speváčky Beyoncé - Solange Knowles.

 

Tanečnica Ivana Surovcová si na festival prišla najmä užiť atmosféru a prevetrať zopár štýlových outfitov, ktoré spolu so svojou kamarátkou Katarínou Štumpfovou predávajú na svojom e-shope. Spoločnosť jej robia aj tento rok kamarátky.

 

Len pre zaujímavosť, Coachella festival potrvá až do 23. 4. 2017 a vstupenky naň sa pohybujú v rozmedzí od tristoštyridsať až do tisíc eur! Tento rok na festivale vystúpila aj Lady Gaga.

 

                           




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies