FOTO + VIDEO Islandská letecká spoločnosť má zmysel pre humor: Cestujúcim krátia chvíľu živými koncertmi počas letu

NETKY.SK • 22 September 2017, 13:34 • 2 min
FOTO + VIDEO Islandská letecká spoločnosť má zmysel pre humor: Cestujúcim krátia chvíľu živými koncertmi počas letu

Živé koncerty priamo na palube letiaceho lietadla tu ešte neboli...

slovakia

left justify in out

Cestovanie a presúvanie sa medzi kontinentami dnes nie je ničím výnimočným. Ľudia odchádzajú zo svojich domovov za dobrodružstvom či prácou relatívne často. Cudzie nám nie sú už ani vzdialené destinácie. Presun do takýchto miest však zaberá čas a my sediac v sedadle lietadla nevieme, čo so sebou. Čítame, jeme, spíme, počúvame hudbu... Ale aj tak to trvá príliš dlho.

 

Islandské aerolinky sa rozhodli pasažierom cestu spríjemniť a spestriť. Vymysleli si vlastnú hudobnú šou, ktorú predviedli na palube jedného zo svojich transatlantických letov. Posádka a britská divadelná kapela Gideon Reeling predviedli doslova muzikál.

 

Hra s názvom Ahead of Time predstavovala príbeh leteckej spoločnosti od roku 1937 až do súčasnosti. Speváci a personál poobliekaní v dobových kostýmoch sa prechádzali pomedzi pasažierov, rozprávali im príbehy, hrali a spievali. Cestujúci boli z programu nadšení.

 

Cieľom projektu nie je len reklama samotnej spoločnosti, ale snaha presvedčiť ľudí, že Island je nesmierne zaujímavá krajina a mali by tam ostať dlhšie pred tým, než sa vrátia späť domov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona