FOTO + VIDEO: Hromadná bitka v centre Bratislavy: Zatkli tu 80 osôb!

NETKY.SK • 11 Júl 2019, 07:11 • 2 min
FOTO + VIDEO: Hromadná bitka v centre Bratislavy: Zatkli tu 80 osôb!

BRATISLAVA - Na Ventúrskej ulici v bratislavskom Starom Meste bola včera doslova Sodoma-Gomora. Došlo tu k hromadnej bitke zahraničných futbalových fanúšikov.

slovakia

left justify in out

"Časť ulice je zdemolovaná, miesto je opáskované, sú tu policajní ťažkoodenci aj so psami," opísal situáciu Bratislavčan, ktorý sa stal očitým svedkom nepríjemných udalosti v centre mesta. Na mieste zasahovali okrem polície aj hasiči a záchranári. "Viacero ľudí je zranených," doplnil.

 

img

 

Bratislavský primátor Matúš Vallo je zo správania fanúšikov sklamaný, takéto jednanie považuje za absolútny prejav neúcty voči mestu a jeho obyvateľom. "Nikdy nepochopím ľudí, ktorí spájajú šport, zábavu alebo relax s násilím a ničením všetkého, čo im príde do cesty. Nikdy. Nechcem špekulovať, či niekto podcenil situáciu alebo ako sa takto mohla vymknúť kontrole. Ja nateraz vyjadrujem hlavne ľútosť nad zničeným majetkom a dúfam, že neprišlo k ujme na zdraví nevinných ľudí, ktorí si nič netušiac prišli užiť do mesta príjemný letný večer," reagoval Vallo.

 

 

V týchto chvíľach kompetentní preverujú, k akým škodám došlo. "V spolupráci so Starým Mestom tiež zabezpečujeme upratovanie, monitorovanie škôd a odstránenie následkov tejto bitky," doplnil Vallo.

 

img

 

Podľa dostupných informácii boli výtržníkmi fanúšikovia Cracovie Krakov, ktorá hrá zajtra v Dunajskej strede a bulharskí fanúšikovia. Do hromadnej bitky sa však vraj zapojili aj fanúšikovia Ajaxu Amsterdam.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies