FOTO + VIDEO Dizajnér má netradičnú kanceláriu: Pracuje pod mostom!

NETKY.SK • 22 August 2017, 13:45 • 2 min
FOTO + VIDEO Dizajnér má netradičnú kanceláriu: Pracuje pod mostom!

Španielsky dizajnér si v centre Valencie našiel pracovný priestor, za ktorý nemusí nič platiť.

slovakia

left justify in out

Španielska Valencia nie je práve najlacnejším mestom, preto mať kanceláriu v samom srdci metropoly si nemôže dovoliť hocijaká firma a o to ťažšie by to mal jednotlivec. Dizajnér Fernando Abellanas to ale vyriešil po svojom. Vytvoril si pracovňu pod jedným z mostov v centre.

 

Fernando sa živí navrhovaním nábytku, no zároveň je aj veľmi manuálne zručný. Keď túto vlastnosť spojil so svojou kreativitou, vznikol originálny nápad. Svoje pracovisko si „zavesil do vzduchu“ pod mostom.

 

Táto „miestnosť“ má vo výbave všetko, čo by v žiadnej kancelárii nemalo chýbať. Je tu stolička, pracovný stôl, poličky aj iný úložný priestor. A, samozrejme, množstvo osobných predmetov, ktoré aj takýto strohý a chladný priestor zútulňujú.

 

Nábytok je z bezpečnostných dôvodov pripevnený v bočnej stene mosta. Podlahu tvorí pohyblivá plošina, pomocou ktorej sa nápaditý majiteľ do pracovne presúva z druhej, lepšie dostupnej, strany.

 

Konkrétne miesto pracovne nie je známe, Fernando sa totiž obáva, že by mu ju mohli rozkradnúť a zničiť. Svoje tajné miestečko si však užíva a je rád, že sa má kam skryť, ak potrebuje byť úplne sám a zároveň nemá nič ďaleko.

 

 

 

Gracias @designboom : )

Príspevok, ktorý zdieľa Lebrel (@lebrelfurniture),

 

"Refugiarse de la ciudad en la propia ciudad." 📷 @ecotono #lebrel #cabin #architecture #city

Príspevok, ktorý zdieľa Lebrel (@lebrelfurniture),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies