FOTO + VIDEO Chcel by si vedieť, ako vyzerajú orgány v tvojom tele? Röntgenové tričko ti to umožní!

NETKY.SK • 24 Október 2017, 12:15 • 2 min
FOTO + VIDEO Chcel by si vedieť, ako vyzerajú orgány v tvojom tele? Röntgenové tričko ti to umožní!

Vďaka modernej technológii sa pomocou trička môžete pozrieť, ako vyzerajú orgány v ľudskom tele.

slovakia

left justify in out

Ak si sa  niekedy zamýšľal nad tým, ako vyzerá tvoje telo „znútra“, tak toto bude niečo pre teba. Istá skupina kreatívcov neustále experimentuje v oblasti virtuálnej reality. Teraz prišli s novinkou, ktorá by mohla výborne poslúžiť aj ako edukatívna pomôcka na hodinách biológie.

 

Vytvorili tričko, ktoré pomocou najnovších technológii zobrazuje orgány a kosti v ľudskom tele tak, ako fungujú v skutočnosti. Takéto tričko má špeciálne upravený povrch a obsahuje QR kód rozmiestnený do tvaru rebier. Ten následne dokáže prečítať aplikácia v mobilnom telefóne a každému záujemcovi tak sprostredkuje virtuálnu prehliadku po ľudskom tele.

 

Tričko sa stretlo s väčším úspechom než jeho tvorcovia predpokladali. Okrem toho, že ide o niečo skutočne zaujímavé, predáva sa za prijateľnú cenu. Okrem toho si nevyžaduje žiadnu zvláštnu údržbu, je možne ho prať tak, ako bežné oblečenie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies