FOTO + VIDEO Budú z ľudí roboty? Najnovšia kolekcia Dior vyzerá až desivo futuristicky!

NETKY.SK • 6 December 2018, 13:34 • 2 min
FOTO + VIDEO Budú z ľudí roboty? Najnovšia kolekcia Dior vyzerá až desivo futuristicky!

Dior na módnej prehliadke v Tokiu poriadne prekvapil!

slovakia

left justify in out

Veda a technológie idú míľovými krokmi dopredu. Spoločnosť sa za posledné desaťročia zmenila na nepoznanie a urobila taký pokrok, aký sa ľudstvu nepodaril sa tisíce rokov. Samozrejme, tento fenomén preniká aj do iných oblastí našich životov, napríklad do umenia či módy. A najnovšia kolekcia od Dior je toho dôkazom.

 

Po zmene kreatívneho riaditeľa pánskej sekcie v Dior, ktorým sa stal uznávaný návrhár Kim Jones, ich modely prešli poriadnou zmenou. Svetová značka totiž na prehliadke v Tokiu predstavila kolekciu, ktorá poriadne „zaváňa“ sci-fi a budúcnosťou.

 

Inšpiráciou pre Jonesa bol ilustrátor Hajime Sorayama, pričom aj on sám sa autorsky podieľal na tvorbe niekoľkých extravagantných kúskov.

 

Drastickou premenou si prešla aj klasická Dior Saddle kabelka. Momentálne má chrómový vzhľad doplnený zlatými prvkami, pričom vytvára doplnok pôsobiaci ako z ďalšieho storočia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies