FOTO + VIDEO Bojíte sa výšok? Čo takto terapia šokom prechádzkou po najvyššom moste Severnej Ameriky?

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 13:30 • 2 min
FOTO + VIDEO Bojíte sa výšok? Čo takto terapia šokom prechádzkou po najvyššom moste Severnej Ameriky?

V Kanade postavili najvyšší most v Severnej Amerike, jeho výška vám vyrazí dych!

slovakia

left justify in out

Pokiaľ máte problém už s kráčaním po „priesvitných“ schodoch, na novom moste, ktorý vznikol spojením štítov Whistler´s Peak a West Ridge v Kanade, by ste sa zrejme najkomfortnejšie necítili. Ide totiž o najvyšší visutý most Severnej Ameriky a nachádza sa vo výške až 2000 metrov!

 

Most nazývaný Cloudraker Skybridge je dlhý 130 metrov a ponúka malebné výhľady nielen na okolie, ale aj priamo pod vaše nohy, nakoľko je tvorený špeciálnym pletivom, cez ktoré môžete pozorovať priamo roklinu, ponad ktorú práve kráčate. To nie je práve pre každého, však?

 

Cloudraker Skybridge bude prístupný celoročne, pozrieť sa sem môže prísť každý, kto naberie odvahu. Nie je však poslednou atrakciou, ktorá tu vznikla. V dohľadnej dobe sa v oblasti spustí ďalších šesť podobných projektov, ktorých úlohou bude prilákať turistov. Už na konci augusta by sa tu mala napríklad otvoriť rozhľadňa Raven Eye Cliff Walk ponúkajúca 360° výhľad.

 

 

#whistler #Blackcomb #CloudrakerSkybridge #SuspensionBridge #topOfTheMountain

Príspevok, ktorý zdieľa GoToVan (@gotovan888),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies