FOTO+VIDEO Attila Végh opäť zápasil v klietke! V súboji titánov zaslúžený triumf

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 11:30 • 2 min
FOTO+VIDEO Attila Végh opäť zápasil v klietke! V súboji titánov zaslúžený triumf

PRAHA - V sobotu na pražskom ostrove Štvanice poriadne iskrilo! Na turnaji Oktagon 3 bolo n a programe dvanásť zápasov podľa pravidiel MMA. Vrcholom večera bol súboj slovenkého legendárneho zápasníka Attila Végha proti Írovi Paulovi Byrnerovi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Attila Végh je jednou z najväčších hviezd slovenského MMA. V roku 2012 sa stal šampiónom druhej najprestížnejšej organizácie na svete pod názvom Bellator. V Prahe musel Végh proti zdatnému súperovi zápasiť až na doraz, ale napokon sa tešil zo zaslúženého víťazstva.

 

Gáborovi Borárosovi sa zranil aj druhý súper, preto si musel vyberať ďalšieho. Jeho súperom bol Brazílčan Junior Marques, ktorý je neporazeným bojovníkom so skóre 7-0.V ťažkej váhe sa odohral súboj medzi Bobom Vovesom a Alexom Cvernom. Po zranení sa vrátil Miro Štrbák, ktorého vyzval Matěj Kuzník.

 

Zabudnúť nemôžeme ani na Ilju Škondriča, ktorý si vybral veľmi ťažkého súpera Michala Bobrowskeho, ktorý má iba 22 rokov a výbornú bilanciu 5-0. Po zranení sa vrátil Jakub Běle, tentokrát sa ale predstavil v strednej váhe.Váženie sa uskutočnilo na Náplavce, ktorého divákom mohol byť naozaj každý okoloidúci.

 

Main Card:
1. Attila Vegh vs Paule Byrne
2. Gabor Boráros vs Mohamed Sayah
3. Miroslav Štrbák vs Matěj Kuznik
4. Ilja Škondrič vs Michal Bobrowski
5. Aex Cverna vs Bob Voves

 

Prelims:
1. Tomáš Lejsek vs Pajtina
2. Michal Martínek vs Daniel Dittrich
3. Ronald Paradeiser vs Jan Široký
4. Částková Petra vs Clara Ricignuolo
5. Lukáš Tvrdý vs Tomáš Malík
6. Marek Koželuh vs Tomáš Kvapil

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies