FOTO + VIDEO Ashton Kutcher mal nehodu: Autom zrazil mladíka, ten požiadal o netradičné odškodné!

NETKY.SK • 24 September 2018, 12:05 • 2 min
FOTO + VIDEO Ashton Kutcher mal nehodu: Autom zrazil mladíka, ten požiadal o netradičné odškodné!

Obľúbený herec Ashton Kutcher zažil veľmi nepríjemnú situáciu. Zrazil mladíka idúceho na skútri, ten ho šokoval svojou reakciou.

slovakia

left justify in out

Keď pred pár dňami Ashton Kutcher na svojom vozidle opúšťal štúdiá Sunset Bronson v Los Angeles, stala sa mu nepríjemná nehoda. Počas toho, ako z neprehľadnej odbočky vychádzal na hlavnú cestu, zrazil mladého muža idúceho na skútri.

 

Chvalabohu, incident sa neodohral pri vysokej rýchlosti, preto sa mladík menom Leo Marenghi nezranil vážne. Vydesený herec však okamžite vyskočil z auta a zisťoval, čo chlapcovi spôsobil. Keď zistil, že zrejme nepôjde o vážne zranenia, veľmi sa mu ospravedlňoval. Sám Leo však uznal, že križovatka, na ktorej sa nehoda stala, je mimoriadne neprehľadná, preto nemal potrebu na Ashtona útočiť.

 

Keď Kutcher vystúpil a prihovoril sa Leovi, zrejme očakával, že súd ho neminie, no reakciou muža bol veľmi zaskočený. „Opýtal sa ma: ‚Ste v poriadku? Je mi to veľmi ľúto.‘ A ja som mu povedal ‚Áno, som v poriadku, ale ste Ashton Kutcher? Môžem sa s vami odfotiť?‘ “ spomína Marenghi.

 

Leo sa vyjadril, že pri náraze len spadol a odrel si koleno, nič strašné sa nestalo. Navyše, neudialo sa to preto, že by Kutcher jazdil prirýchlo, prípadne by sa na ceste správal arogantne, išlo skrátka o nehodu. Za základe toho absolútne nie je namieste žiadať herca o akékoľvek iné odškodné okrem spomínanej fotografie, myslí si Marenghi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies