FOTO + VIDEO Ako prežiť Vianoce s mačkou? Jednoducho, na svete je nový druh stromčeka

NETKY.SK • 30 November 2018, 13:14 • 2 min
FOTO + VIDEO Ako prežiť Vianoce s mačkou? Jednoducho, na svete je nový druh stromčeka

Vianočné obdobie je pre mačky plné "výziev", majiteľov však svojimi počinmi veľmi netešia. Tu je riešenie!

slovakia

left justify in out

Ak máte mačku, pravdepodobne viete, že Vianoce plné lesklých a hompáľajúcich sa ozdôb nie sú práve ideálnym obdobím na pokojne spolužitie s týmto domácim miláčikom. Mnohí by vedeli rozprávať, ako katastrofálne dopadli ich stromčeky či dekorácie. O tomto probléme vedia aj obchodníci. A preto skupinka šikovných marketérov dala tento rok do predaja vianočný stromček určený špeciálne pre majiteľov mačiek.

 

 

An­glický ka­ta­ló­gový pre­dajca zareagoval na úporné prosby svojich zákazníkov, ktorí vlastnia mačky. Aj oni si totiž chcú užiť pekné sviatky, no s touto malou šelmou to nie vždy ide podľa predstáv. Do predaja preto tento rok dali špeciálny vianočný stromček. ...Alebo len korunu vianočného stromčeka?

 

img

Zdroj: Argos

 

Množstvo nepríjemností by milovníkom mačiek mal ušetriť umelý stromček pozostávajúci z dlhého kmeňa a niekoľkými radmi vetvičiek na vrchole. Visiace ozdoby tak zvieratá nebudú mať v priamom dosahu, čo by mohlo zabrániť prípadným nehodám. Je však otázne, či sa zvedavé mačičky nebudú napriek všetkému pokúšať na kmeň vyšplhať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies