FOTO + VIDEO 94-ročný muž sa rozhodol skoncovať so samotou a na svojom dvore postavil bazén pre deti zo susedstva

NETKY.SK • 21 August 2017, 13:04 • 2 min
FOTO + VIDEO 94-ročný muž sa rozhodol skoncovať so samotou a na svojom dvore postavil bazén pre deti zo susedstva

Dedko, ktorý minulý rok ovdovel sa rozhodol na svojom pozemku postaviť bazén pre susedov, aby neostal úplne sám.

slovakia

left justify in out

94-ročný Keith Davison po smrti svojej manželky zostal sám. Ticho a prázdnota jeho domu, ktorý pred tým vypĺňala milovaná žena, mu spôsobovala veľký smútok a bolesť. V temných myšlienkach sa utápal dňom i nocou. Rozhodol sa, že s tým niečo musí urobiť a vyriešil to naozaj kreatívne. Dôchodca zavolal na svoju záhradu firmu, ktorá pripravila terén na stavbu bazéna pre deti zo susedstva.

 

Práce na novej „atrakcii“ ulice trvali niekoľko týždňov. Hluk z bagrov a víriaci sa prach však Keithovi neprekážal. Tešil sa, že jeho dom opäť ožije a bude plný radosti. Výsledkom bol bazén s rozmermi 5 krát 10 metrov. Dedko dlho nečakal a hneď pozval všetkých zo susedstva na kúpalisko.

 

Keith má síce tri deti, no nikdy sa nedočkal vnúčat. Tie mu však veľmi chýbali. Originálny nápad s bazénom na dvore mu tento problém dostatočne vykompenzoval. Samotou už totiž rozhodne netrpí, pretože okrem „adoptívnych“ vnúčat má aj mnohých nových priateľov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies