FOTO + VIDEO Tomi KID plnil v ringu sny! Galavečer s úžasnými výkonmi

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 15:39 • 2 min
FOTO + VIDEO Tomi KID plnil v ringu sny! Galavečer s úžasnými výkonmi

GALANTA – Tomi KID Kovács plní túžby a sny! Niekdajší majster sveta bojuje proti nepriazni osudu s rovnakým odhodlaním, akým sa prezentoval v ringu. Svojím mottom ´nemožné neexistuje´ sa snaží ostatných nielen motivovať, ale aj pomáhať pri prekonávaní zdanlivo bezvýchodiskových životných situácií. Mladý Ferko Mindár je jedným z nich. Pre zákernú chorobu prišiel o časť dolnej končatiny, ale jeho veľkou túžbou bolo zažiť atmosféru jedného z najtvrdších športov na vlastnej koži.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Stretol som ho počas návštevy na detskej onkológii v Bratislave. V ruke mal telefón a ukazoval mi video z jeho tréningu. Stál na jednej nohe a búchal do boxerského mechu. Mal len 16 rokov, keď mu museli amputovať nohu. Vždy sa chcel postaviť do ringu a bojovať," predstavil Tomi KID mimoriadne odhodlaného mladíka.

 

Box je jednou z jeho najväčších vášni, a aj napriek svojmu hendikepu, doma pravidelne trénuje. S Tomiho zverencami dokonca absolvoval náročný týždeň prípravy, ktorý vyvrcholil charitatívnym galavečerom s medzinárodnou účasťou.

 

Program piatkového galaprogramu v mestskej športovej hale v Galante otvorili efektným vystúpením žiaci z Freestyle karate academy Slovakia pod vedením Romana Voláka. Atraktívny večer pokračoval súbojmi mladých boxerov z KO Box Clubu Galanta pod vedením Tomiho KIDa proti výberu Maďarska. Program vyvrcholil krátkym exhibičným vystúpením, kde Ferko spolu s trénerom demonštroval údery, na ktorých počas týždňa tvrdo pracoval.

 

"Som veľmi vďačný, že som ho mohol stretnúť a splniť jeho sen. Tento mladý chlapec nám otvoril všetkým oči a dodáva nám veľa pozitívnej energie," uviedol na záver organizátor galavečera.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies