FOTO Veľký úspech OKLAMČÁKOVEJ missky v Čechách

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 16:44 • 2 min
FOTO Veľký úspech OKLAMČÁKOVEJ missky v Čechách

ÚSTÍ NAD LABEM - Včera a dnes prebieha v Ústi nad Labem medzinárodne podujatie FAREBNÝ REGIÓN, ktoré sa v tomto roku nieslo v duchu ČESKO - SLOVENSKÝCH vzťahov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Organizátorom III. ročníka je  Výbor pre národnostné menšiny Ústeckého kraja. Podujatie sa aktuálne koná na Lidickom námesti v Ústi nad Labem, kde vystúpi mnoho hudobných skupín a kde sa prebehne aj ochutnávka národných kuchýň.

  

Podujatie sa nesie pod záštitou hejtmana Ústeckého kraja Oldřicha  Bubeníčka a predsedu výboru národnostných menšín Pavla Vodseďáleka. 

 

Tvárou podujatia FAREBNÝ REGIÓN sa je OKLAMČÁKOVA misska a členka zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV Júlia KOKORUĎOVÁ, ktorá sa v minulom roku v Číne stala na svetovej súťaži krásy najkrajšou EUROPÁNKOU. A práve tam Júlia zožala velký úspech.

 

A ako sme sa dozvedeli od medzinárodne uznávaného odborníka na ženskú krásu, okrem iného aj zakladateľa a organizátora MISS SLOVENSKO a SLOVENSKÉHO SLÁVIKA Jozefa OKLAMČÁKA, ČESKO - SLOVENSKÁ spolupráca bude pokračovať aj pri projekte CZECH FASHION WEEK 2017, kde sa na základe jeho návrhov v Tepliciach v dňoch 23. - 25. júna predstaví aj slovenská módna dizajnerka GABRIELA GIOTTO a slovenské modelky a medzi nimi aj MISS SLOVENSKO 2004 Mária SÁNDOROVÁ.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona