FOTO Veľká lúpež v centre Bratislavy: Z klenotníctva zmizli šperky za takmer 73-tisíc

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 12:00 • 2 min
FOTO Veľká lúpež v centre Bratislavy: Z klenotníctva zmizli šperky za takmer 73-tisíc

BRATISLAVA – Z klenotníctva na Dunajskej ulici v centre hlavného mesta zmizli luxusné šperky za 72 620 eur. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, neznámi páchatelia ukradli štyri prstene z bieleho zlata s briliantmi.

slovakia

left justify in out

Polícia teraz pátra po skupinke ľudí, ktorých v predajni zachytili kamery. Prvou hľadanou je žena vo veku 30 až 40 rokov. Mala blond vlasy a oblečené dlhé biele šaty. Druhá asi v rovnakom veku mala čierne vlasy, oblečené mala tmavé šaty po kolená a so sebou mala svetlú kabelku.

 

Traja ďalší muži mohli mať 40 až 50 rokov. Prvý mal oblečenú karovanú košeľu s dlhým rukávom a modré rifle, druhý mal okuliare a oblečenú mal svetlú košeľu s krátkym rukávom, tretí mal zelenú košeľu s dlhým rukávom. Posledný z hľadaných mohol mať 35 až 45 rokov. Oblečené mal modré tričko, biele šortky a obuté mal svetlé tenisky. So sebou mal čiernu tašku.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri ich vypátraní, možno oznámiť na linke 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies