FOTO Vegánka opustila otrocký život v meste a teraz býva nahá v džungli

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 15:47 • 2 min
FOTO Vegánka opustila otrocký život v meste a teraz býva nahá v džungli

Mnohým ľuďom v ťažkej chvíli príde na um myšlienka, či by nebolo ľahšie utiecť od každodenných starostí a presťahovať sa na opustený ostrov alebo do džungle. Vegánska aktivistka a vloggerka Freelee nabrala odvahu a tento sen si splnila.

slovakia

left justify in out

Freelee (37) tvrdí, že je omnoho šťastnejšia, odkedy sa vzdala života „v klietke“ s každodenným režimom 9-17 v práci. Jedného dňa si zbalila pár vecí a odišla do džungle. Tam teraz pobehuje väčšinou nahá a pochutnáva si na čerstvom ovocí a zelenine.

 

 

NEW ACCOUNT @freelee_official 11 years ago I renamed myself Freelee during a waterfast because freedom is what I hold most sacred in life. Since then I've been shedding the layers that hold me back. I freed myself from the 9-5 slave drive and moved to the jungle. I spend most of my day nude; free of restrictive clothing. I feast mostly on organic fruits and vegetables picked from the land. I shower in monsoonal rains and drink from pristine creeks. I quit an unhealthy relationship and found peace. I haven't shaved my bodyhair, dyed my hair, or worn makeup in over 6 months... I'm feeling freer than ever in life. This is not random good luck! You too CAN create this freedom, and I'm here to inspire you.🤝 #gofreeyourself (ps- I do not recommend water fasts).

A post shared by New Account @freelee_official (@freeleethebananagirl) on

 

"Oslobodila som sa od otrockého režimu 9-17 a presťahovala sa do juhoamerickej džungle. Väčšinu dňa trávim nahá bez obmedzujúcich odevov. Opustila som nezdravý vzťah a našla mier," uviedla Freelee.

 

Napriek tomu, že žije mimo civilizáciu, je Freelee stále schopná pridávať fotky na Instagram a videá na Youtube pre jej 53-tisíc fanúšikov. Chce byť vzorom a inšpirovať k šťastnému životu i ostatných. Podľa fotografií má v pralese spoločníka, mladého vyrysovaného vegána, s ktorým sa teší voľnosti.

 

 

"Už som z toho bola unavená. Zobúdzať sa na budík, dochádzať na hodinu presne oblečená v reštriktívnom obleku, maľovať si tvár, aby som spĺňala štandard, trýzniť svoje nohy vo vysokých podpätkoch a predstierať úsmev. Štvalo ma, že som obetovala svoj čas a pracovala na to, aby niekto iný zbohatol,“ vysvetlila.

 

Freelee pôvodom z Austrálie je teraz voľná. Sprchuje sa v monzúnových dažďoch, v potokoch a vodopádoch. Nenosí oblečenie (len keď sa fotí na Instagram), nenosí make-up a ani sa neholí. Tvrdí, že bez kupovania kozmetiky ušetrila za šesť mesiacov 4 000 dolárov.

 

 

Freelee mala kedysi pár kíl navyše. Všetko sa však zmenilo keď prešla na raw-vegan spravovanie a začala sa venovať fitness, pričom to dotiahla až na trénerku. Vo svojom novom domove pokračuje v práci na svojom tele a namiesto činiek dvíha polená.

 

 

img

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies