FOTO Vedeli ste, že Bolek Polívka má syna? Je to takýto fešák!

NETKY.SK • 23 Január 2019, 12:18 • 2 min
FOTO Vedeli ste, že Bolek Polívka má syna? Je to takýto fešák!

Mladý Vladimír Polívka ide v otcových šľapajách. Rovnako ako on, tiež sa venuje herectvu a má ho veľmi rád!

slovakia

left justify in out

V súvislosti s potomkami známej českej legendy Bolka Polívku sa skloňuje hlavne meno jeho dcéry Anny Polívkovej, ktorá je úspešnou herečkou a objavila sa už v mnohých filmoch. Tá genetiku nezaprie, otcovi akoby z oka vypadla. Okrem talentu po ňom zdedila aj typický „Polívkovský“ nos. Menej z nás už však vie, že Bolek má aj syna. Je ním 29-ročný Vladimír. Nikdy by ste však nepovedali, že sú jedna krv!

 

Otec a syn sa dokonca objavili v spoločnom predstavení a nakoľko sa blíži premiéra nového českého filmu, kde si Vladimír zahral, do povedomia verejnosti sa dostáva čoraz viac. V snímke s názvom Ženy v behu sa predstaví v úlohe pohľadného trénera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Když skočí do vody poručík Andrle, voda se začne topit..

Príspevok, ktorý zdieľa Vladimír Polívka (@polivkavladimir),

So svojou postavou sa dokázal dobre zžiť, no ako s úsmevom uviedol, verí, že vo filme adekvátne odprezentuje svoje herecké umenie, nakoľko tam vystupuje ako mimoriadne aktívny človek. „To je pravda. Buď bežím, alebo som zadýchaný, čo je celkom dobrý komediálny motív. Takže dúfam, že som celý film len nepredýchal, ale že som tam aj niečo odohral," citujú Vladimíra Polívku topky.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies