FOTO Vážna nehoda v Turni nad Bodvou: Tehotnej chodkyni museli amputovať nohu, v krvi mala alkohol

NETKY.SK • 28 Február 2017, 14:10 • 2 min
FOTO Vážna nehoda v Turni nad Bodvou: Tehotnej chodkyni museli amputovať nohu, v krvi mala alkohol

KOŠICE - S ťažkými zraneniami skončila 39-ročná chodkyňa, ktorú v pondelok podvečer v Turni nad Bodvou v okrese Košice-okolie zrazil o rok mladší vodič Dacie.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala na neosvetlenej križovatke, asi sto metrov od autobusovej zastávky a priechodu pre chodcov. Žena nemala na sebe žiadne reflexné prvky. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje, začaté je trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. Vodičovi alkohol nezistili.

 

Tehotnej Zuzane museli v nemocnici amputovať nohu. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 39-ročnej žene zistili 1,91 promile alkoholu. Tridsaťosemročnému vodičovi Dacie alkohol nezistil

 

"Zuzana má štyri deti, dve dospelé a dve ešte maloleté. Nechce sa mi veriť, že by mala v krvi toľko alkoholu... Nie je zamestnaná, pred časom robila v dedine na aktivačných prácach," povedala pre TV JOJ pani z dediny v okrese Košice okolie, v ktorej Zuzana býva s rodinou.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies