FOTO Vážna nehoda v Petržalke: Autobus MHD sa čelne zrazil s autom, zranilo sa päť ľudí

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 22:00 • 2 min
FOTO Vážna nehoda v Petržalke: Autobus MHD sa čelne zrazil s autom, zranilo sa päť ľudí

BRATISLAVA - V bratislavskej Petržalke na Wolkrovej ulici sa dnes čelne zrazil autobus MHD s osobným autom. Na mieste zasahovali záchranári, hasiči a policajti. TASR to potvrdil hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) Boris Chmel.

slovakia

left justify in out

K zrážke došlo krátko pred piatou hodinou popoludní. Vo vozidle MHD s číslom 88 utrpelo ľahké zranenie päť ľudí - štyria cestujúci a vodič, ktorého previezli na ošetrenie do nemocnice. Do protismeru mal podľa hovorkyne Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriany Volfovej prejsť vodič osobného auta.

 

Podľa očitých svedkov bol náraz taký silný, že v autobuse povytrhávalo nikoľko sedadiel-

 

"V uvedenom úseku došlo k zrážke z doposiaľ presne nezistených príčin," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Presné príčiny, ako aj okolnosti, ktoré tejto dopravnej nehode predchádzali, sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Na miesto vyslali tri záchranárske posádky a desať hasičov s dvoma autami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies