FOTO Vážna nehoda v Čechách: Osemnásť ľudí utrpelo zranenia pri zrážke autobusu, kamióna a auta!

NETKY.SK • 2 December 2014, 13:13 • 2 min
FOTO Vážna nehoda v Čechách: Osemnásť ľudí utrpelo zranenia pri zrážke autobusu, kamióna a auta!

PRAHA - Osemnásť ľudí utrpelo dnes zranenia v oblasti Karlových Varov, kde sa na zľadovatenej ceste zrazili autobus, osobné auto a kamión. Oznámil to spravodajský server iDNES.cz s odvolaním sa na českú políciu.

slovakia

left justify in out

K havárii došlo pri obci Žalmanov na ceste prvej triedy I/6. Polícia musela odkloniť dopravu v smere na Prahu. 
     

Autobus viezol 46 žiakov a troch pedagógov učilišťa na exkurziu do českej metropoly. Jeho vodič sa snažil vyhnúť kamiónu, do ktorého narazilo osobné auto, a skončil aj s vozidlom v priekope pri ceste. 
     

Nehodu podľa prvých informácií spôsobilo osobné auto, ktoré dostalo šmyk pri predchádzaní na klzkej vozovke a narazilo do protiidúceho nákladného vozidla. Z havarovaného autobusu museli cestujúcim pomáhať hasiči.  
     

Na mieste zasahovalo šesť sanitiek a špecializované vozidlo pre hromadné nešťastia. Osemnásť ľudí s ľahkými a stredne ťažkými zraneniami previezli do nemocníc v okolí. Medzi zranenými sú aj študenti, spresňuje internetové vydanie denníka Mladá fronta DNES.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies