FOTO V tomto Lego domčeku sa dá sa bývať! Obed servírujú roboti

NETKY.SK • 3 November 2017, 18:28 • 2 min
FOTO V tomto Lego domčeku sa dá sa bývať! Obed servírujú roboti

BILLUND – Originálne ubytovania v súčasnosti rastú ako huby po daždi. Dávnejšie sme písali o podmorskom hoteli, priesvitnom hoteli v horách, či skladacom domčeku. Jedna mladá žena sa dokonca rozhodla žiť vo vlaku, lebo to bolo lacnejšie ako platiť nájom. Teraz na scénu prišiel Lego hotel.

slovakia

left justify in out

V Dánskom Billunde vyrástol dom, ktorý je postavený z 25 miliónov Lego kúskov. Predstavte si ako dlho ho museli skladať.

 

Ubytovacia služba Airbnb ho dokonca má vo svojej ponuke pre potencionálnych nocľažníkov. Lego domček má jednu hlavnú obývaciu časť, v ktorej je okrem Lego nábytku aj Lego vodopád či Lego televízia. Potom má ešte dve spálne. Namiesto matracu by ste si ľahli do bazéna s Lego tehlami. Tvorcovia sa s každým detailom poctivo vyhrali. K dispozícii je aj Lego mačička, Lego káva ale aj Lego  noviny. A „zlatý klinec“ - obed hosťom podávajú Lego roboti.

 

img

 

Domček sa zatiaľ nedá prenajať len tak. Momentálne beží súťaž, do ktorej sa môže prihlásiť ktokoľvek. Úlohou je navrhnúť, čo by ste postavili z Lega, keby ste mali k dispozícii neobmedzené množstvo Lego kúskov.

Výherci získajú ubytovanie  na tomto čarovnom mieste a pokúsia sa postaviť svoj nápad. Pomáhať im pri tom bude profesionálny Lego staviteľ a dizajnér Jamie Beard.

 

img

 

img

img

 

img

Foto: Airbnb/Lego



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies