FOTO V tomto hoteli sa nudiť nebudete: Jeden z jeho zamestnancov sa o to rozhodne postará!

NETKY.SK • 15 Január 2018, 15:30 • 2 min
FOTO V tomto hoteli sa nudiť nebudete: Jeden z jeho zamestnancov sa o to rozhodne postará!

Istý hotel v americkom San Franciscu zamestnáva "animátora", ktorý vám zdvihne náladu.

slovakia

left justify in out

Cestovanie je čoraz populárnejšie, ľudia chcú spoznávať svet. No nie vždy je cieľom cesty len túžba vidieť niečo nové, svoje domovy často opúšťame aj z dôvodov pracovných povinností. Vtedy nám mnohokrát veľa energie neostáva a voľný čas trávime tam, kde sme ubytovaní. Nejaké rozptýlenie by sa ale predsa len zišlo, no nie?

 

V takomto prípade stačí v jednom z hotelov v San Franciscu zdvihnúť telefón a zavolať na recepciu. Poverený zamestnanec vám následne dohodne stretnutie so svojim kolegom, ktorý je pre takéto situácie ako stvorený. A ten bude vyskakovať od radosti!

 

Buster je psík, ktorý v hoteli „vypomáha“ od roku 2015. Stal sa jeho súčasťou a ľudia sa na toto miesto často vracajú len kvôli nemu. Hotel je jeho domovom a má sa tu veľmi dobre. Nikdy sa nenudí, pretože robí spoločnosť hosťom, ktorí sa s ním radi hrajú aj maznajú.

 

Mohli by sme povedať, že Buster sa stal doslova tvárou tejto spoločnosti. Dokonca tu predáva vlastnú značku vôdzok  a hračiek. Vďaka sociálnym sieťam a množstvu spokojných zákazníkov je už známy nie len v San Franciscu, ale po celom svete.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona