FOTO V škole ju šikanovali pre jej výšku: Z dĺžky jej nôh sa vám zakrúti hlava!

NETKY.SK • 20 Október 2015, 17:34 • 2 min
FOTO V škole ju šikanovali pre jej výšku: Z dĺžky jej nôh sa vám zakrúti hlava!

BRATISLAVA - Chcete vidieť, ako vyzerajú najdlhšie nohy v USA? Pozor, aby sa vám z tej výšky nezatočila hlava!

slovakia

left justify in out

Mladú Američanku Holly Burt v škole jej spolužiaci šikanovali. Smiali sa jej a vymýšľali rôzne prezývky kvôli jej výške. Teraz, ale môže byť dvadsaťročná Holly Burt rada, že bola obdarená dlhými nohami. Modelingové agentúry majú o ňu obrovský záujem. Holly študuje dizajn na univerzite na Floride. Jej nohy merajú neuveriteľných 126 centimetrov a muži milujú jej postavu. Aspiruje tak na majiteľku najdlhších nôh v USA. Doposiaľ držiteľku rekordu, modelku Lauren Williams prevyšuje iba o centimeter!  Holly sa však rozhodla presťahovať z Floridy do New Yorku. "Mám rada, keď je pozornosť upriamená na mňa. Bola som vysoká celý svoj život a nič sa nezmení“ povedala Holly. 

 

img

 

„Keď ma ľudia vidia v podpätkoch, padajú im sánky,“ teší sa dvadsaťročná slečna. „Mám pravidlo, že nerandím s mužmi, ktorí majú menej ako 190 centimetrov a našťastie, New York je plný vysokých a sexi mužov,“ dodáva Holly.

 

img


K dlhým nohám neprišla však iba náhodou. Pochádza totiž z rodiny v ktorej nikoho menšieho ako 180 cm nenájdete. Sama totiž meria 196 centimetrov.

 

img

 

Z jej výškou to však nemá v bežnom živote jednoduché. „Je to veľmi ťažké, hlavne keď cestujete lietadlom alebo autom“, povedala Holly. „Môj bývalý priateľ mal Mini Cooper a išli sme na Floridu, to bola asi moja najhoršia jazda“, povedala Holly. Ani z oblečením to nemá jednoduché. „Pokiaľ ide o oblečenie je ťažké nájsť niečo na seba a aby sa mi to aj hodilo“, prezradila Holly.

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies