AKTUALIZOVANÉ FOTO V sídle YouTube sa strieľalo: Žena, ktorá má incident na svedomí, spáchala samovraždu

NETKY.SK • 4 Apríl 2018, 06:08 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ FOTO V sídle YouTube sa strieľalo: Žena, ktorá má incident na svedomí, spáchala samovraždu

SAN FRANCISCO - Život jednej ženy a zranenia ďalších troch osôb si vyžiadala streľba, ku ktorej došlo v utorok sídle spoločnosti YouTube v meste San Bruno v americkom štáte Kalifornia.

slovakia

left justify in out

Mŕtvou ženou je podľa miestnej polície páchateľka streľby identifikovaná ako bojovníčka za práva zvierat Nasim Aghdamová z juhu Kalifornie. Aghdamová (†39) mala na YouTube niekoľko kanálov, avšak na adresu servera na zdieľanie videí sa vyjadrovala kriticky najmä v súvislosti s jeho údajnou nerovnosťou príležitostí, ktorej sú jednotliví prispievatelia vystavení.

 

Šéf polície v meste San Bruno Ed Barberini na tlačovej konferencii uviedol, že polícia v sídle YouTube zasahovala v utorok po 13.00 h miestneho času. Neďaleko vchodu vo vnútri jednej z budov rozľahlého koplexu YouTube našli policajti osobu, ktorá zjavne utrpela strelné zranenia. Vo vnútri budovy objavili zasahujúci policajti mŕtve telo Aghdamovej so strelnými zraneniami, ktoré si podľa všetkého spôsobila sama.

 

Obeťami streľby sú aj 32-ročná žena, ktorá je vo vážnom stave; 27-ročná žena, ktorej stav je uspokojivý, a 36-ročný muž, ktorého stav je kritický. Všetci zranení boli prevezení do nemocnice v San Franciscu. 

 

Polícia incident vyšetruje ako prípad domáceho násilia. Práve 36-ročný muž, ktorý pri streľbe utrpel najťažšie zranenia, bol médiami označený za životného partnera alebo priateľa podozrivej strelkyne. Tá po čine obrátila zbraň proti sebe a spáchala samovraždu. Podľa výpovede očitej svedkyne incidentu držala žena v ruke "obrovskú pištoľ" a na očiach mala slnečné okuliare.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies