FOTO V Leviciach si prilepšoval vlámačkami, skončil v rukách polície!

NETKY.SK • 4 August 2014, 14:00 • 2 min
FOTO V Leviciach si prilepšoval vlámačkami, skončil v rukách polície!

BRATISLAVA/LEVICE - Policajti vyriešili dve vlámania a našli jedno auto ukradnuté v Leviciach. Spoločným menovateľom bol jeden páchateľ.

slovakia

left justify in out

Podľa polície 31-ročný muž z Nýroviec v noci z 12. na 13. júla vykradol pivnice v paneláku na ulici Zdenka Nejedlého. Odniesol si zvárací agregát, zváraciu masku a hliníkové disky. V tú istú noc ukradol Audi A3 na Pereckej ulici. Ďalšiu noc sa vlámal do vinárne a pivárne na Tekovskej ulici. Tu zmizli peniaze z registračnej pokladne, hotovosť z trezora a tržba za žreby.

 

Škody, ktoré napáchal, sa vyšplhali na takmer 11 700 eur. Pri domovej prehliadke v rodinnom dome v Nýrovciach našli nielen ukradnuté veci, ale aj auto, ktoré už bolo na dvore prevrátené na strechu a napoly rozobraté. Muža, ktorý v dome býval so svojou matkou a priateľkou zadržali. Zaujímali sa však o neho aj kriminalisti z Pezinka. Tam bol obvinený z viacerých prípadov majetkovej trestnej činnosti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona