FOTO V Krivanoch hasiči zasahujú pri požiari viacerých domov

NETKY.SK • 11 September 2017, 17:01 • 2 min
FOTO V Krivanoch hasiči zasahujú pri požiari viacerých domov

KRIVANY – Pri požiari viacerých domov v osade v Krivanoch v okrese Sabinov zasahujú profesionálni aj dobrovoľní hasiči s 11 kusmi hasičskej techniky.

slovakia

left justify in out

Požiar vypukol pred druhou hodinou popoludní a rozšíril sa na niekoľko striech radovej zástavby. Pri udalosti nikto neutrpel zranenie.

 

Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania. Uviedol to operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Podľa predbežného odhadu sú tri až štyri byty celkom zničené, na ostatných horeli strechy. Pri zásahu boli hasiči z Lipian, Sabinova a Ľubotína.

 

Starosta obce Ján Šerijman uviedol, že išlo o nájomné byty nižšieho štandardu. Obci vznikla škoda zhruba 30.000 – 40.000 eur.

 

Nájomníkov, ktorí prišli o strechu nad hlavou, prichýlia buď príbuzní, alebo sa o nich bude musieť postarať obec. Starosta povedal, že práve riešia tento problém. Kto nebude mať kde ísť, prichýlia ich v telocvični.

 

Bytovky sú majetkom obce, kolaudovali ich pred desiatimi rokmi. V osade sú ešte dva rady podobných bytových domov.

Požiar vypukol pred druhou hodinou popoludní.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies