FOTO V komíne Garthmyl Hall našli 77-ročné listy s vianočnými želaniami, ich autorka stále žije

NETKY.SK • 22 December 2015, 12:37 • 2 min
FOTO V komíne Garthmyl Hall našli 77-ročné listy s vianočnými želaniami, ich autorka stále žije

BRATISLAVA - V historickom dome Garthmyl Hall vo waleskom Powyse našli listy s vianočnými želaniami, ktoré pochádzajú z 30. rokov minulého storočia. Ich autorkou je v súčasnosti 82-ročná Christine Churchill, ktorá listy napísala, keď mala päť rokov.

slovakia

left justify in out

V jednom z nich žiadala o pekné hračky a spevník. "Bolo to už veľmi dávno a sotva si spomínam na to, keď som mala päť rokov, akoby to bol niekto iný. Nechceli sme veľa. V tých časoch boli Vianoce o rodine a priateľoch, nie o materiálnych veciach," uviedla Churchill, ktorá v Garthmyl Hall vyrastala.


Listy našli pri rekonštrukcii domu v komíne a autorke ich dala súčasná majiteľka Julia Pugh, ktorá plánuje zo spomínanej nehnuteľnosti vytvoriť sobášnu sieň. "Chcela som sa dozvedieť čo najviac o histórii domu. Našla som si číslo Christine a zavolala som jej. Bola som niekoľko ráz u nej doma a videla som fotografie, ako hala vyzerala. Takže keď som našla tieto listy, vedela som, že boli od nej. Neskutočne som sa tešila, až jej ich ukážem," povedala Pugh.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies