FOTO V Kambodži zadržali priekupníkov s drogami, bola medzi nimi aj Češka

NETKY.SK • 29 December 2016, 15:27 • 2 min
FOTO V Kambodži zadržali priekupníkov s drogami, bola medzi nimi aj Češka

PHNOM PÉNH - Päť cudzincov vrátane mladej ženy z Česka zadržali na sklonku minulého týždňa v Kambodži pre podozrenie z drogových deliktov. Celú skupinu medzičasom obvinili. Informovali o tom české elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Popri 26-ročnej Lenky V. z Česka, ktorá čelí obvineniu z prechovávania a predaja drog, sú obvinenými z výroby drog aj občania Ruska a Ukrajiny, ako aj Američan bieloruského pôvodu Mikhail G. a  Volodymyr M.

 

Kým dnešné informácie kambodžskej tlače hovoria o štyroch cudzincoch za mrežami a jednej osobe na úteku, pôvodné informácie internetového vydania denníka The Cambodia Daily hovorili o piatich zadržaných v Sihanukville. Piatou spomínanou osobou mala byť fínska občianka.

 

Zadržaným hrozí v prípade potvrdenia viny súdom doživotný trest väzenia a pokuty do výšky 25.000 amerických dolárov. Vyšetrovanie však môže trvať rádovo niekoľko mesiacov.

Český rezort diplomacie zadržanie mladej ženy z ČR potvrdil.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies