FOTO V Galante horela šušička kukurice, škody vyčísli na 72-tisíc

NETKY.SK • 13 December 2016, 11:08 • 2 min
FOTO V Galante horela šušička kukurice, škody vyčísli na 72-tisíc

GALANTA – Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) zasahovali v pondelok (12. 12.) v popoludňajších hodinách v Galante na ulici Matúškovská cesta. Došlo tam k požiaru sušičky kukurice. TASR dnes informovala krajská hovorkyňa HaZZ v Trnave Júlia Kedrová.

slovakia

left justify in out

„Na miesto udalosti prišli hasiči zo Serede, Galanty a Trnavy s piatimi C prúdmi a jedným vysokotlakovým prúdom. Popri hasení vyberali tlejúcu kukuricu zo zásobníka sušičky a zabezpečili jej dohášanie na voľnom priestranstve,“ priblížila hovorkyňa s tým, že celkovo nasadili na likvidáciu požiaru 13 hasičov a štyri kusy hasičskej techniky.

 

Kedrová dodala, že následkom požiaru vznikla majiteľovi sušičky priama materiálna škoda, ktorú predbežne vyčíslili na 72.000 eur. „Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania,“ konštatovala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies