FOTO V Dubaji otvoria najväčší krytý zábavný park na svete

NETKY.SK • 23 August 2016, 10:02 • 2 min
FOTO V Dubaji otvoria najväčší krytý zábavný park na svete

DUBAJ - V Dubaji v Spojených arabských emirátoch otvoria 31. augusta najväčší krytý zábavný park na svete. IMG Worlds of Adventure má rozlohu 140-tisíc metrov štvorcových a nachádza sa na predmestí Dubaja s názvom City of Arabia.

slovakia

left justify in out

IMG Worlds of Adventure bude rozdelený na štyri tematické zóny, v ktorých budú horské dráhy, robotické dinosaury, komiksoví superhrdinovia štúdia Marvel a postavičky z animovaných seriálov televízie Cartoon Network. Jedna zo zón bude uvítacia a bude slúžiť na uvedenie návštevníkov do ďalších troch zón. Vedenie parku dúfa, že tieto atrakcie pomôžu prilákať do Dubaja turistov predovšetkým v letných mesiacoch.

 

"Dubaj stále trpí určitou mierou sezónnosti počas júna, júla a augusta. Dúfame, že sa nám podarí prilákať turistov najmä v tomto období, aby sa Dubaj stal celoročnou destináciou," uviedol riaditeľ parku Lennard Otto. Zábavné parky pritom plánujú v Dubaji otvoriť aj iné spoločnosti, jeden pribudne koncom tohto roka a ďalší v roku 2020.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies