FOTO V Dežericiach narazila vodička s autom do stĺpu verejného osvetlenia

NETKY.SK • 24 Február 2017, 11:01 • 2 min
FOTO V Dežericiach narazila vodička s autom do stĺpu verejného osvetlenia

DEŽERICE - V Dežericiach (okres Bánovce nad Bebravou) dnes okolo 1.00 h narazilo osobné auto do betónového stĺpu verejného osvetlenia.

slovakia

left justify in out

Pri dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala zranenie vodičky auta, zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s jedným kusom techniky. Informoval TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

 

Žena narazila do stĺpu osvetlenia bočnou stranou svojho auta. "Zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zranenú vodičku transportovali do sanitného vozidla Záchrannej zdravotnej služby, ktorá na miesto udalosti dorazila súbežne s hasičmi. Následne na havarovanom automobile vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia," uviedol k zásahu Petrík. K úniku prevádzkových kvapalín z motorového vozidla podľa neho nedošlo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies