FOTO v článku: Hrnčiar si žehlí prešľap, vsadil na sviatky a rodinnú atmosféru

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 20:41 • 2 min
FOTO v článku: Hrnčiar si žehlí prešľap, vsadil na sviatky a rodinnú atmosféru

BRATISLAVA – Podpredseda NR SR Andrej Hrnčiar dnes večer pridal na svojom facebookovom konte nový príspevok, ktorým sa zrejme snaží zahmliť jeho čerstvý prúser.

slovakia

left justify in out

Poslanec pred blížiacimi sa sviatkami zverejnil na Facebooku rodinnú fotografiu s komentárom: „Konečne celá rodina pokope. Krásnu Veľkú noc prajeme všetkým!“

 

img

 

Reakcie ľudí boli rôzne. Niektorí občania vidia za fotografiou snahu poslanca odvrátiť pozornosť verejnosti od nedávneho incidentu.

 

„Tieto foto s rodinkou Vás nezachránia pán Hrnciar. Vašou nahánačkou sa nepochválite, že?“ komentovala jeho príspevok jedna užívateľka.

 

Hrnčiarove luxusné BMW v nedeľu v noci na ceste medzi Strečnom a Martinom výrazne prekročilo rýchlosť. Policajná hliadka, ktorá sa ho snažila zastaviť, po ňom musela dokonca aj vystreliť varovný výstrel, pretože vodič na výzvy vôbec nereagoval.

 

Hrnčiar sa snažil situáciu zmierniť argumentom že za volantom sedel jeho šofér. „Jednoducho došlo asi k nedorozumeniu medzi dvoma policajnými zložkami. Stalo sa to okolo jednej v noci zo soboty na nedeľu. Na ceste pod Strečnom v smere do Martina môj šofér zrejme prekročil rýchlosť, hliadka na neho zasvietila, on im blikol, ale keďže mimo obytnej zóny zastaviť z bezpečnostných dôvod nemôže urobil tak až po zhruba desiatich kilometrovch v Martine," tvrdil Hrnčiar. Jeho vodič mal údajne aj zapnúť maják.

 

Incidentom sa zaoberá kontrolný orgán policajného prezídia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona