FOTO V bratislavskej Inchebe sa začali výstavy Motocykel a Boat Show

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 13:24 • 2 min
FOTO V bratislavskej Inchebe sa začali výstavy Motocykel a Boat Show

BRATISLAVA - Spolu 135 vystavovateľov z 9 krajín sa zúčastňuje na dvojici výstav Motocykel a Boat Show, ktoré sa dnes začali v bratislavskej Inchebe. Na ploche 19.000 štvorcových metrov sa návštevníkom prezentujú jednotlivé modely motoriek a lodí.

slovakia

left justify in out

V časti Motocykel sú zastúpené prakticky všetky svetové značky a vystavené sú cestné motorky, cruisery, choppre, mopedy a skútre a súčasťou sú mnohé slovenské výstavné premiéry.

 

V poradí siedmy ročník súťaže v stavbe a úprave motocyklov predstavuje stroje, ktoré pochádzajú predovšetkým od slovenských staviteľov. Novinkou tejto špeciálnej sekcie je Slovenská národná tetovacia výstava. Počas štyroch dní sa návštevníkom predstaví 12 tatérov z celého Slovenska, ktorí zabojujú o prvenstvo.

 

V časti Motozóna sú pre návštevníkov prichystané súťaže, vystúpenia rockových kapiel, burza použitých motodielov, výstava veteránov, bodypainting šou či motokino. Program doplnia ukážky jázd popredných slovenských mototrialistov, besedy a autogramiády motocyklových reprezentantov z Rallye Dakar.

 

Okrem toho je súčasťou výstavy prehliadka historických motocyklov zo zbierok Vlastivedného múzea v Považskej Bystrici. Predstavené budú cestné motocykle, medzi ktorými bude aj prvý, čisto slovenský motocykel – elegantný Manet M90, a terénne motocykle značky Tatran. Súčasťou výstavy je slávnostné vyhlásenie výsledkov odbornej novinárskej ankety Motocykel roka.

 

Časť výstavných priestorov je určená pre milovníkov vodných športov a relaxu. Priestory zaplnili jachty, plachetnice, motorové člny, vodné skútre a príslušenstvo pre vodné športy.

 

Výstavy sú otvorené do 12. marca, v prvý a posledný deň od 9.00 do 17.00 h, v piatok a sobotu od 9.00 do 19.00 h.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies