FOTO V Bratislave sa už neutopíte: Ulice totiž vybavili takouto záchrannou pomôckou

NETKY.SK • 13 Jún 2018, 12:07 • 2 min
FOTO V Bratislave sa už neutopíte: Ulice totiž vybavili takouto záchrannou pomôckou

Ak by hlavné mesto opäť zasiahli prívalové dažde, o život sa na uliciach báť nemusíte.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň nám príroda opäť ukázala, kto je v prevahe. Hlavné mesto z hodiny na hodinu nečakane zaliala voda, a to takým spôsobom, že ľudia nestíhali ratovať, čo im je drahé. Vytopilo mnohé pivnice, suterény, podchody, ale aj nákupné centrá, nemocnice a ulice. Samozrejme, dopravný kolaps na hlavných ťahoch, ktoré náhle pripomínali rieky, bol markantný.

 

Obyvatelia mestskej časti Rača sa však rozhodli, že už nič nenechajú na náhodu. Ak by opätovne došlo k podobnej kalamite, nepomôže im nik iný, než oni sami. Preto sa poistili a po stĺpoch na uliciach rozvešali záchranné kolesá. Pre prípad, že by ste náhle museli opustiť svoje potápajúce sa auto.

 

Samozrejme, ide o vtipnú narážku miestnych. Tí sa dokonca vyjadrili, že v Rači chýba už len mólo a požičovňa vodných bicyklov. Veríme však, že záchranné kolesá nebudú potrebné a podobné živly sa Bratislave vyhnú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona