FOTO V Bratislave opäť útočí fekálny fantóm: Tu všade vyčíňal

NETKY.SK • 2 Február 2016, 12:52 • 2 min
FOTO V Bratislave opäť útočí fekálny fantóm: Tu všade vyčíňal

BRATISLAVA – Ženy a deti v Bratislave majú opäť strach. Mnohí si vydýchli po dolapení fekálneho fantóma Martina (24), avšak v hlavnom meste opäť vyčíňa ďalší hovn*man!

slovakia

left justify in out

Kým Martin (24) sedí za mrežami v uliciach Bratislavy sa objavil ďalší fekálny fantóm. Okrem žien zaútočil aj na dieťa! Nový fantóm útočí rovnako ako jeho predchodca – syn generála Pavla Macka Martin (24) v noci na zastávkach Mestskej hromadnej dopravy. „Na útvaroch v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave evidujeme doposiaľ päť skutkov,“ povedal hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

 

Prvýkrát zaútočil 29.1 o 19:45 na Radlinského ulici, kedy žene na nohu vylial moč. Druhý útok sa odohral v Ružinove na Tomášikovej ulici v ten istý deň o 20:15, keď počas nastupovania na zastávke MHD potrel 31-ročnú ženu exkrementom.

 

Na druhý deň 30.1 o 1:20 ráno rozotrel po 29-ročnej žene výkaly na zastávke MHD Dvory v Petržalke. Okolo 2:00  začal močiť na maloletú na Kamennom námestí v centre Bratislavy. Zatiaľ posledný známy útok sa odohral v sobotu 30.1 o 4:20, keď na križovatke Šoltésovej so Záhradníckou prišiel k 26-ročnej žene a rozotrel jej po tvári výkaly.

 

„V uvedených prípadoch je vedené trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva. Obvinenie proti konkrétnej osobe vznesené nebolo,“ dodal hovorca Michal Szeiff.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies