FOTO Ukrajinská modelka dala potetovať svojho kocúra, rozhnevala si verejnosť

NETKY.SK • 25 Október 2017, 16:08 • 2 min
FOTO Ukrajinská modelka dala potetovať svojho kocúra, rozhnevala si verejnosť

Domáce zvieratá musia znášať móresy svojich majiteľov, ktorí nechápu, že to čo páči im, sa nemusí páčiť zvieraťu.

slovakia

left justify in out

Najčastejšími prípadmi sú farbenia srsti, strihanie a zase obliekanie do „šatičiek“, čo zdravému zvieraťu kazí prirodzenú termoreguláciu.


Ukrajinskej modelke Elene Ivanickey sa zdal jej kocúr príliš fádný a tak mu na hruď nechala vytetovať okrídlenú lebku s rohami. „Okrasou“ sa potom pochválila na Instagrame. Tam sa voči nej strhla vlna kritiky pre týranie zvierat.

 

img

 

„Bolo by lepšie, keby si si nechala na čelo vytetovať ‘Idiotka’. Niekto by jej mal zlámať prsty za týranie bezbranného zvieraťa. Úbohá mačička,“ napísala jedna z jej sledovateliek.

 

Elena sa však bráni a za tetovaním si stojí. Kocúr Yasha má podľa jej slov lepší a luxusnejší život ako mnoho ľudí.

 

„Nebol kastrovaný a nikdy ani nebude, to by bolo skutočné týranie. Predtým, než som ho dala tetovať, overila som si všetko u veterinára, ktorý nenamietal. Veterinár bol tiež počas procedúry prítomný, takže všetko bolo pod kontrolou. O svojho kocúra sa starám s láskou.“ obhajovala sa. Dodala, že Yasha dokonca pravideľne dostáva ustrice, čo si niektorí ľudia nemôžu dopriať ani raz za čas.

 

img

 

Tvrdí, že kocúr necítil žiadnu bolesť a správa sa tak ako pred tým.

 

Podľa zákona k týraniu zvieraťa nedošlo. „Pokiaľ sa dokáže, že zviera bolo týrané, otvoríme prípad,“ povedala hovorkyňa polície Natalia Chovpylo.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies