FOTO Turecký Hulk vyriešil spor o parkovanie po svojom

NETKY.SK • 3 Október 2017, 15:42 • 2 min
FOTO Turecký Hulk vyriešil spor o parkovanie po svojom

LUTON - Silák tureckého pôvodu žijúci vo Veľkej Británii, prišiel na pomoc svojej tete, ktorá sa so susedmi dostala do problémov pre parkovanie.

slovakia

left justify in out

Abi Mustafa si pohnevala susedov, lebo údajne zvykla parkovať pred ich domom. Tí jej to vrátili, aby pocítila, aké je to nepríjemné a arogantné.  Jedného dňa nemohla vyjsť, pretože jej auto blokovalo auto susedov a zavolala si na pomoc 23-ročného synovca Hakana Acara.

 

Turek vyzval susedov, aby si auto posunuli, no oni to odmietli s tým, že „bezohľadná“ pani musí dostať príučku. U Acara však zvíťazila citová väzba pred spravodlivosťou a tak sa rozhodol, že s autom pohne sám: „Povedal som, buď to auto posuniete vy alebo ja.“

 

A tak sa aj stalo. Mladík zospodu uchopil predok Corsy a odtlačil ju  ako obyčajný gauč. Tvrdí, že to pre neho nič nebolo.  "Nedávno som odtlačil osem a pol tonové nákladné auto, takže jedno tonová Corsa nie je problém,“ povedal Acar, ktorý si týmto činom vyslúžil prezývku „Tulk“ ako turecký Hulk.

 

img

 

Susedia na neho zavolali políciu a tvrdia, že poškodil motor. On to ale odmieta. Do problému sa zapojila aj polícia, ktorá prípad vyšetrí a rozhodne, kto je v práve.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona